Belangrijke Plaatsen: Hotels in Costa Blanca | Hotels in Costa de la Luz | Hotels in Costa del Sol | Hotels in Costa Brava | Hotels in Mallorca

1.- Zijn de prijzen per persoon of per hotelkamer?
Alle weergegeven prijzen zijn totale prijzen inclusief alle nachten en personen die zijn aangegeven in de boeking, inclusief BTW.

2.- Met wie moet ik contact opnemen als ik een klacht heb over het hotel?
Als u een klacht heeft, moet u hiermee direct naar de receptie/directie van het hotel gaan, zodat zei het probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

3.- Op welke manier kan ik de boeking betalen?
U kunt uw boeking online betalen, hiervoor drukt u op VOLGENDE en u wordt automatisch doorgestuurd naar een beveiligde link van La Caixa. Eenmaal hier aangekomen zult u uw bank details moeten invullen: Creditcard nummer, Geldigheidsdata, Veiligheids code: dit is een code die aan de achterkant op de creditcard staat.

4.- Hoe kan ik mijn boeking annuleren? Zijn hier kosten aan verbonden?
Als u uw boeking vroegtijdig annuleerd (op zijn minst een week voor de data) zijn hier geen kosten aan verbonden (dit verschilt per hotel en per data) Als u uw boeking annuleerd met minder dan een week voor data zult u de eerste nacht van de boeking moeten betalen en 5% van het totale bedrag.

5.- Hoe kan ik een boeking wijzigen?
U kunt uw boeking wijzigen door ons een e-mail te sturen via onze website of u kunt telefonisch contact opnemen via: 902 88 31 91.

6.- Hoe kan ik een hotel boeken?
Selecteer de zone of stad waar u wilt verblijven, Vul de data in wanneer u het hotel in wilt en wanneer u het wilt verlaten, Selecteer het aantal kamers die u wilt reserveren, Vul het aantal personen in per kamer, als er een kind meegaat geef dan alstublieft zijn/haar leeftijd aan, Druk nu op de knop zoek beschikbaarheid en het systeem zal u automatisch doorsturen naar de lijst van beschikbare hotels. Selecteer het hotel en bevestig uw boeking.

7.- Is het veilig om mijn creditcard nummer op te geven?
Ja, aangezien u direct wordt verbonden met de beveiligde link van La Caixa, met alle persoonlijke data en veiligheids garantie.

8.- Kan ik bij mijn boeking speciale service aanvragen, zoals een parkeerplaats, kamer met uitzicht op zee, tweepersoons bed, etc...
Wanneer u eenmaal de bevestiging heeft ontvangen, kunt u deze service aanvragen door ons een e-mail toe te sturen waar u ons uw reserveringsnummer aangeeft en uw wensen. Wij vragen dit dan na aan het hotel. Het aangegeven hotel kan uw wensen accepeteren of niet, aangezien dit afhangt van de beschikbaarheid op dat moment.

9.- Welke documentatie zal mij worden opgestuurd?
Als uw reservering bevestigd is sturen wij u een bevestigingsvoucher met het adres en telefoonnummer van het hotel waar u zult verblijfen.Het is erg belangrijk dat u deze voucher uitprint aangezien u dit als bewijs moet laten zien in het hotel.

10.- Wat moet ik doen als ik mijn reserveringsnummer kwijt ben?
Wij kunnen die zonder probleem voor u opzoeken. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt een e-mail sturen naar ons callcenter. Wij hebben dan uw naam nodig en de datum van de begindatum van uw boeking.

Voor vragen over uw hotelreservering kan U contact met ons opnemen via email of telefoon

contact GB hotel boekingen
Hotels in Málaga vanaf 17€/dag
Hotels in Sevilla vanaf 15€/dag
Hotels in Alicante vanaf 16€/dag
*Prijzen per persoon per dag. De aanbiedingen gelden zolang de beschikbaarheid strekt, tarieven kunnen wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving